Díjnyertes alapanyagok

Valentin nap!

Sejtelmes, üveg-hatású csábítás Valentin napon!

Glass DesignKülönleges Valentin napi körömajánló a Perfect Nails-től a 2012-es „glass design” jegyében.
A legújabb fejlesztésű Perfect Nails üveg-pink porcelánnal (Glass Pink Powder) üveghatású rózsaszín körömkülönlegesség Darabos Évitől, a többszörös díjnyertes Európa Bajnoktól.

Az egyedi anyagból készült üveges körmök bemutatkoznak a Körömpalotán március 4-én.

Ismét Körömpalota

Március 4-én ismét Körömpalota, a tavasz egyik meghatározó körmös rendezvénye. Trendek, színek, újdonságok a körmösök világából, kedvezményes vásár, és különleges bemutatók. Külföldi sztárvendégként Ilona Musik körömdíszítő mester látogat Magyarországra a Perfect Nails meghívására. A belépés ingyenes!

Ilona Musik
Körömpalota részletes program, előadók, akció és újdonságok megtalálhatók itt!

Nail Star V: Karnevál és Farsang

Nail Star Video

Új rekord született a Nail Star-on, Magyarország egyik legrangosabb internetes körömdíszítő versenyén, melynek témája a farsang volt. Több mint 130 versenyző küldte be szebbnél szebb munkáját. A szakmai zsűrinek nagyon nehéz dolga lesz eldönteni, hogy a Körömpalotán kik állhatnak a dobogóra.

Hihetetlen nagy nézőközönséget mozgat meg a Nail Star 5 körömdíszítő verseny. A hétvégén több mint 30.000 -en látogatták meg a perfectnails.hu oldalt. A gyönyörű műköröm díszítések elkápráztatnak mindenkit, vannak munkák amelyeket 1 nap alatt közel 1,500 -an lájkolták. Drukkolunk minden versenyzőnek, hogy minél több lájkot szerezzen, cél a közönségdíj!

Ünnepélyes díjátadó a Körömpalotán, március 4 –én!

Perfect Nails TV kampányok

Farsangi KörömFarsangAz RTL Klub Trendmánia műsorának hivatalos támogatójával a Perfect Nails –el, együtt készülünk a farsangi időszakra. A többszörös díjnyertes, közkedvelt magyar körömdíszítő, Bognár Anita mutatja meg nekünk milyen köröm-költeményekkel készülnek a szakmában a farsangi időszakra.

Anita különleges köröm költeményei élőben megcsodálhatók a Körömpalotán március 4 –én!

 

Darabos Évi - FókuszAz RTL Klub Fókusz című műsorában Darabos Évi, a Perfect Nails szakoktatója készített egyedi körmöket az X-Faktoros Hajdú-ikreknek!

Még soha nem volt műkörmük, most először próbálják ki a Perfect Nails segítségével... Hajdu Beáta és Hajdu Mariann: A 2011-es X-Faktor döntősei voltak. 17 évesek, Mindketten zenei iskolába járnak, Bea hegedül, Mariann zongorázik évek óta, Kizárólag együtt hajlandóak színpadra állni. Megnézem a videót!

Szépségverseny a Perfect Nails támogatásával

Szépségverseny a Perfect Nails támogatásával Európa első kerekes székes szépségversenyének, a Miss Colours Hungary-nek hivatalos támogatója a Perfect Nails büszkén áll a nemes kezdeményezés mellé, hiszen ez a rendezvény egyedülálló fórum a szépség és a nőiesség bemutatására, a belülről fakadó természetes báj megjelenítésére.

A cég filozófiájával egyezően ez a verseny is a maguk teljességében kívánja bemutatni a résztvevőket, a jó megjelenés mellett a személyiség egésze, illetve a tökéletes összhang is hangsúlyt kap. Sáfrány Anita Georginának, mint a körmös szakma képviselőjének, is szoríthat a Perfect Nails. Anita sikeresen vette az akadályokat, és bejutott a 8 kiválasztott, döntős hölgy közé. A készülődésben Schmidt Edina és Schönfeld Bernadett műkörmösök segédkeztek a hétvégi fotózáshoz.

Beauty Stores áruházak és területi képviselők

Üzleteink

Kis- és Nagykereskedés
H-1148 Budapest, Fogarasi út 10-14.
Tel: (36-1) 467-2831
Fax: (36-1) 273-1773
Nyitva: H-CS: 8-17 , P: 8-14

Kis- és Nagykereskedés
H-1077 Budapest, Dohány u. 46.
Tel/Fax: (36-1) 341-4645
Nyitva: H-Cs: 9-18 , P: 9-15

Kis- és Nagykereskedés
H-2040 Budaörs, Szabadság út 52-54.
Tel.: (36-23) 440-292
Nyitva: H-Cs: 9-18 , P: 9-15

Beauty Stores

Területi képviselők

Budapest
Gyergyó András / Telefon: 30-260-9252

Pest megye, Nógrád Komárom-Esztergom
és Heves megye
Kasztel Zoltán / Telefon: 30-450-3808

Győr-Moson-Sopron, Veszprém,
Fejér megye
Surman Zsolt / Telefon: 30-486-7919

Zala, Somogy és Vas megye
Csertán Máté / Telefon: 30-298-4248

Csongrád, Jász Nagykun Szolnok 
és Békés megye
Hornok Ádám / Telefon: 30-870-6106

Szabolcs-Szatmár, Borsod-Abaúj Zemplén
és Hajdú-Bihar megye
Szabó Attila / Telefon: 30-661-5851

Baranya és Tolna, Bács-Kiskun megye
Varga Zoltán / Telefon: 30-318-2407


A kiszállítás minden esetben díjtalan!
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
www.perfectnails.hu