Aktuális akciók
Perfect Nails
 
MOSZI - Budapest Open bajnokság 2012
A többszörös Európa bajnok, Darabos Évi idén nem indult versenyzőként a Moszi által szervezett Budapest Open bajnokságon, körömépítő versenyen, hanem zsűritagként vett részt, így egyedülálló lehetőség nyílt a körömszakma további kiváló versenyzői és a jövő utánpótlásai számára.

A Perfect Nails versenycsapat tagjai be is bizonyították kiválóságukat, mivel sikeres teljesítményükkel arany és ezüst érmet szereztek a szoros mezőnyben.

- Csomai Ágnes lábdíszítő kategóriában indult, gyönyörű munkájával elnyerte az arany érmet és győztesként állhatott a dobogó legfelső fokán.
- Assenbrenner Nikoletta a zselés körömépítésben 2. helyezést ért el, ezzel bizonyítva precíz és kitartó munkáját a sikerhez vezető úton.

>> Bővebben a versenyről

 
Perfect Nails
 

Ünnepi színek a Perfect Nails-től

 
Perfect Nails
 
Perfect Days országos roadshow - utolsó állomásai
A Körömpalota sikeres előadásai és a Perfect Nails őszi/téli kollekciói újra bemutatásra kerülnek
Város Időpont Előadó

Gyöngyös (30/ 450-3808)
Részletek >>

2012.12.08. szombat

Kis Mercédesz: Háromszoros magyar bajnok díszítő, építő-díszítő kategóriákban, országos második és harmadik helyezett díszítő kategóriában

Debrecen (30/ 661-5851)
Részletek >>

2012.12.08. szombat

Her Erika: Perfect Nails szakoktató és tréner, Kétszeres Magyar Díszítő Bajnok, Beauty Magyar Kupa II. hely, Országos Építő-díszítő ezüstérmes

Baja (70/ 602-4448)
Részletek >>

2012.12.09. vasárnap

Gáspár-Köbli Kriszta: Országos díszítő bajnok, Nemzetközi Freestyle bajnok, Nemzetközi Díszítő verseny bronzérmes, Országos Építő-díszítő verseny bronzérmes

! - BELÉPÉS INGYENES - !
Perfect Days
Akciók
 
Perfect Nails
 
ÚJDONSÁGOK

ORLY GlamFX

 
 
Black and White
 
Perfect Nails
 
* A kedvezményes árak csak a Perfect Days napokon érvényesek, helyszínen történő személyes vásárlás esetén és a készlet erejéig. A Perfect Days akciók és kedvezmények más akciókkal és kedvezményekkel nem vonhatóak össze. Az árak az ÁFÁ -t tartalmazzák.
 
Kövess minket >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna Perfect Nails - TwitterTwitter 
 
www.perfectnails.hu
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.