>> Amennyiben a hírlevél tartalma nem jelenik meg, kattints IDE! <<
 
Tóth Gabi új száma, a “Hív az élet” forgatásán a Perfect Nails
2012. december 12.-én debütált Tóth Gabi új száma, Hív az élet címmel, melynek klip forgatásán a Perfect Nails is részt vett Tóth Gabi körmeinek elkészítésében. Mindenki meglepetésére az énekesnő a vadóc külsejét egy visszafogottabb, nőiesebb stílusra váltotta, melyet nemcsak külseje, de zenéje is tükrözik.
Tóth Gabi - Hív Az Élet

Tóth Gabi új stílusához és klipjéhez megfelelően készültek el körmei is piros és fekete változatban, kiemelve nőiességét. A forgatás alatt az énekesnő körmeit Kis Mercédesz Perfect Nails tréner készítette el a Perfect Nails LacGel tartós lakkzseléivel. Tóth Gabi piros körmeihez az 59-es LacGel-t, míg a feketékhez a 26-os LacGel-t használta. Az énekesnő elégedett volt új körmeivel, mivel azok teljes mértékben harmóniában voltak új klipjének hangulatával és stílusával.

Tóth Gabi - backstage

A klip forgatására az RTl Klub - Trendmánia stábja is ellátogatott és egy exkluzív interjút készített Tóth Gabi énekesnővel. Az adásból megtudhatjuk, hogyan érzi magát az énekesnő az új külsejében és milyen örömmel tölti el, hogy a Perfect Nails által mindig trendi és szép körmei lehetnek. Tóth Gabi exkluzív interjúja a Trendmániában december 30-án látható.

 
Perfect Nails
 
Készüljünk együtt az ünnepekre!
Ünnepi színek a Perfect Nails-től
 
Új tündöklő MICA selyemporok és pelyhek ünnepi körmök készítéséhez


Az új színeket itt találod: PERFECT NAILS MICA

:: Nézd meg Te is, hogyan épít és díszít körmöt Darabos Évi a Londoni Körömolimpia aranyérmes győztese! ::
MICA

Darabos Évi - Orosz mandula zseléből, MICA porral és pehellyel - Step by Step

 
Perfect Nails
 
ÚJDONSÁGOK

ORLY GlamFX

 
Aktuális akciók
 
Perfect Nails
 
Kövess minket >>> Perfect Nails Europe - FacebookPerfect Nails Europe Perfect Nails Csatorna - YouTubePerfect Nails Videócsatorna Perfect Nails - TwitterTwitter 
 
www.perfectnails.hu
* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor IDE kattintva leiratkozhatsz.