Díjnyertes alapanyagok

Új! Opál őrlemény!

Ékszerhatású luxus díszítés.

Drágakő hatását nyújtó, szivárványosan csillámló szintetikus opál őrlemény. Üvegszerűen színjátszó különleges díszek, melyek igazi ékszerré varázsolják a körmöket, luxus csillogást kölcsönözve viselőjüknek. Tökéletes körömékszer. Körömbe építhető dísz, ami más díszítő elemekkel összehasonlítva teljesen egyedi, mély, tüzes csillogást ad a körömnek.

Zselé és porcelán köröm esetén is lehet használni, mert egyik anyag sem károsítja a kődarabokat. Mindig a C ív alá kell helyezni, tehát egy vékonyabb réteg zselé vagy porcelán alapot kell készíteni, ebbe belehelyezni a köveket és beborítani zselével vagy porcelánnal úgy, hogy a kövek ne álljanak ki a köröm felszínéből. Nagy előnye a többi díszítő anyaggal szemben, hogyha a felületreszelés során belereszelünk, akkor sem veszíti el a színét vagy a fényét. Töltésnél csiszológéppel és reszelővel reszelhető, bár egy kicsit keményebb anyag. A műköröm oldó folyadék pedig magát a köveket nem oldja meg, de a felpuhult porcelánnal együtt lekaparható.

>> Megnézem a webáruházban

Nails Weekend

Nem tudsz dönteni a továbbképzés és a pihenés között, mert csak az egyikre van időd?

Segítünk megoldani ezt a problémád, gyere velünk, kapcsolódj ki egy hosszú hétvége alatt, töltődj fel, és tanulj elismert és szeretett oktatóinktól, Darabos Évitől és (Kolat) Her Erikától!

Ha szereted a bolondozást, ha szeretnéd kipróbálni, milyen lehet egy igazán édes délután, milyen az, amikor káprázik a szemed a szépségtől, gyere el te is a körmösök hosszú hétvégéjére, a NailsWeekendre!

>> Részletek és jelentkezés ITT!

Magyarországon először: ORLY Gel FX

ÚJ ORLY Gel FX - Körömlakkzselék

Vitaminnal dúsítva A Gel FX nem mindennapi manikűr rendszer. Antioxidáns vitaminokat, A és E illetve B5 vitamint tartalmaz, melyek ápolják a körmöket.

Tartósságot, erősséget és gyönyörű fényt biztosítva a természetes körömnek. Befejezésként alkalmazzuk az új vitaminnal dúsított körömápoló olajat, mely narancsvirág és vadcseresznye kivonatot tartalmaz. Hidratálja és egészségessé varázsolja a kutikulát. Az eredmény? Teljes védelem és hihetetlen fényesség!

>> Megnézem a webáruházban

Műköröm szalonok

A műköröm az életed? Vagy netán Pedikűrösként szépíted az embereket?

Akkor ITT a helyed! Regisztráld fel a szalont ahol dolgozol oldalunkra, hogy a vendégek a lehető legkönnyebben felfedezhessék szalonodat! Könnyű kezelhetőség, letisztult felület áll a rendelkezésedre! Egyszerü és gyors keresés - érthető és átlátható kezelhetőség!

Ha Te is a tökéletesség híve vagy, regisztrálj még ma!
Tartozz a nagyokhoz! Jelentkezz referencia szalonjaink közé, hogy vendégköröd száma egyre magasabb legyen és igényes szakmai képviselőnk lehess. A Perfect Nails termékcsalád fejlődésében elérkezett arra a pontra, amikor elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legjobb, legismertebb , és Európában dinamikusan fejlődő műköröm alapanyagát forgalmazza, továbbá 2 világmárka az ORLY és NSI termékeit. Dolgozzunk együtt a sztárok márkájával a márkák sztárjával. Jelentkezz most, ha élni szeretnél ezzel az üzleti lehetőséggel.
www.mukoromszalonok.hu

 

Beauty Stores áruházak és területi képviselők

Üzleteink

Kis- és Nagykereskedés
H-1148 Budapest, Fogarasi út 10-14.
Tel: (36-1) 467-2831
Fax: (36-1) 273-1773
Nyitva: H-CS: 8-17 , P: 8-14

Kis- és Nagykereskedés
H-1077 Budapest, Dohány u. 46.
Tel/Fax: (36-1) 341-4645
Nyitva: H-Cs: 9-18 , P: 9-15

Kis- és Nagykereskedés
H-2040 Budaörs, Szabadság út 52-54.
Tel.: (36-23) 440-292
Nyitva: H-Cs: 9-18 , P: 9-15

Beauty Stores

Területi képviselők

Budapest
Gyergyó András / Telefon: 30-260-9252
Pest megye, Nógrád és Heves megye
Kasztel Zoltán / Telefon: 30-450-3808
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, 
Komárom-Esztergom megye
Surman Zsolt / Telefon: 30-486-7919
Fejér megye
Juhász Erika / Telefon: 30-398-5152
Zala, Somogy és Vas megye
Csertán Máté / Telefon: 30-298-4248
Csongrád és Bács-Kiskun megye
Hornok Ádám / Telefon: 30-870-6106
Szabolcs-Szatmár megye és 
Hajdú-Bihar megye
Szabó Attila / Telefon: 30-661-5851
Baranya és Tolna, Bács-Kiskun megye
Varga Zoltán / Telefon: 30-318-2407

A kiszállítás minden esetben díjtalan!

* A fejlécben felsorolt díjak nem kizárólag a Perfect Nails márkájú termékekkel elért sikereket jelölik, hanem a Perfect Nails Kft –vel most már együttműködő, Perfect Nails termékeket használó oktatók, versenyzők korábbi saját díjait is.
www.perfectnails.hu