Perfect Nails World Wide Főoldal Kapcsolat Területi képviselők Viszonteladók Rólunk Hírlevél Karrier Regisztráció Bejelentkezés
Perfect NailsA Perfect Nails Kereskedelmi, Oktató és szolgáltató Kft. több éve ismert a szépségipar területén. Székely György alapításával, cégünk 1992-ben indította tevékenységét, a sokéves tapasztalat és szakértelem által megalkotott PERFECT NAILS műköröm alapanyagok forgalmazásával. A PERFECT NAILS termékskálát évről évre bővítjük, műköröm alapanyagaink fejlesztésekor figyelembe vesszük az aktuális trendeket, technikákat, hogy minél tökéletesebb műköröm termékeket kínáljunk szakembereink munkájához. 2004-ben a cég irányítását Györgyei Attila és Székely Imola vette át, melynek köszönhetően cégünk dinamikus fejlődésnek indult. Mára már a PERFECT NAILS az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. Irányelvünk, hogy PERFECT NAILS műköröm alapanyagaink mindig kiváló minőséget biztosítsanak szakembereink számára, kedvező áron. A PERFECT NAILS kínálat igen széles, minden problémára megoldást nyújt és mindenki megtalálja a tökéletes műköröm elkészítéséhez szükséges anyagokat.

pn_tegely.jpgTevékenységi körünket idővel kibővítettük manikűr és pedikűr eszközök, körömdíszek, szalonberendezések árusításával, körömépítési képzéssel és az USA-ból érkező NSI és ORLY kiváló minőségű műköröm alapanyagok és körömápolási kellékek forgalmazásával. A hazai köröm szakkiállításon és az akkor még kis létszámú szakemberek körében nagy sikert arattak műköröm alapanyagaink.
Az NSI, az elsők között volt a professzionális műköröm alapanyag gyártásában. Sokéves fejlesztéseiknek köszönhetően mindig élenjárók az újításban és szakembereik számára gyors, tökéletes felhasználást biztosítanak világszerte.

Az ORLY professzionális körömápolási termékcsalád a Hollywood-i sztárok által igen közkedvelt márka. A természetes manikűr, „Francia manikűr" megteremtése az Orly nevéhez fűződik. Sokoldalú megoldást nyújt a manikűr és pedikűr területén.

Perfect Nails

 
A masszázs, kozmetika és spa vonalon felmerülő igényeket figyelembe véve, 2008-ban új termékcsaládunkkal, a Sara Beauty Spa professzionális masszázskrémekkel, olajokkal, kéz- és lápápolási termékekkel jelentünk meg mind a hazai és nemzetközi piacon.Folyamatosan bővülő, megújuló termékpalettával, körömépítési és körömápolási szaktanácsokkal látjuk el kedves vásárlóinkat 2 Beauty Stores Szépségáruházunkban, területi képviselői hálózatunkkal és országszerte viszonteladói partnereinkkel.

Beauty Stores Szépségáruház:

  • 1074 Budapest, Dohány utca 46. | Tel.: +36(1) / 341-4645

Területi képviselők:


Budapest

30/260-9252

Pest megye, Nógrád Komárom-Esztergom és Heves megye
Kasztel Zoltán: 30/450-3808

Baranya és Tolna, Bács-Kiskun megye
Varga Zoltán: 30/318-2407

Csongrád, Jász Nagykun Szolnok  és Békés megye
Nyerges Richárd: 30/870-6106

Zala, Somogy és Vas megye
Németh László: 30/298-4248

Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye,
Fejér megye

Surman Zsolt: 30/486-7919

Szabolcs-Szatmár, Borsod-Abaúj Zemplén és Hajdú-Bihar megye
Szabó Attila: 30/661-5851

Forgalmazott márkák:

Perfect Nails | Sara Beauty Spa | NSI | Orly | Meisinger

logos_1.jpg

 

Szeretnék KÖRÖMKATALÓGUST és/vagy Nail&Beauty magazint!
Export possibilities worldwide

Szavazás
Mit szeretsz jobban?
Csatlakozz hozzánk
Perfect Nails - Twitter
 
Forgalmazott márkáink
Meisinger
Sara Beauty Spa
Hírlevél | Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerzodési Feltételek | Impresszum

Copyright 2013 , © Minden jog fenntartva Perfect Nails