Perfect Nails Kft. - Adatkezelési tájékoztató

A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a www.perfectnails.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a továbbiakban együttesen Érintett) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben a Perfect Nails ezúton tájékoztatja az Érintetteket a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Az Érintett a Honlap használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.


Adatkezelés célja
A Perfect Nails az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, a számlázás lehetővé tétele, a termékek házhoz szállítása, a létrejött szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása és hírlevél küldése érdekében tárolja és kezeli. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése. A Perfect Nails a megadott személyes adatokat a fent meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Perfect Nails az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.
Adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre a Honlap használóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Érintett kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a Honlap használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. A Perfect Nails általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint az Érintett önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. Perfect Nails a neki megadott személyes adatokat, azok valódiságát nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy, Érintett, szerződő felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Érintettet terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
Perfect Nails mint adatkezelő megnevezése
Cégnév: Perfect Nails Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95
Telefon: 1/273-1772
Telefax: 1/273-1773
E-mail: perfectnails@perfectnails.hu
Adószám: 11782966-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-676525
Bejegyző Bíróság neve: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-79581/2014, NAIH-79582/2014, NAIH79504/2014
Az adatkezelés időtartama
A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció törlésére bármikor, a törlési kérelem elküldését követően kerülhet sor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített módon. Ez esetben az adatok törlésének határideje a kérelem beérkezését követ 5 munkanap. Hírlevél esetében a Perfect Nails, mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le ne iratkozik a hírlevél alján vagy található „Leiratkozás” gombra kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából emailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén a Perfect Nails a kérelem beérkezését követő (emailben, postai úton vagy a „Leiratkozás” gombra kattintva) 5 munkanapon belül törli az Érintett adatait a rendszeréből. A naplózott adatokat a rendszer – az utolsó látogatás dátumának kivételével, amelyet automatikusan felülír – a naplózás időpontjától számított 6 hónapig tárolja. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Honlapon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.
A kezelt személyes adatok köre
Regisztrációs és megrendelés során megadott adatok
Vásárló regisztrálni a Webáruház fejlécében megtalálható „Saját fiók” menüpont alatt a „Regisztráció” kategóriára kattintással teheti meg.
A regisztrációs felületen a következő adatokat szükséges megadnia a Perfect Nails részére: Az „Új Vásárló regisztrációja” menüpont alatt
- Vezetéknév
- Keresztnév,
- Email cím,
- Jelszó, jelszó megerősítése.
Amennyiben a szállítási adatok a számlázási információktól eltér, az Érintett eltérő szállítási címet is megadhat.
Technikai adatok
Az Érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket a Perfect Nails rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Ezek különösen a látogatás dátuma és időpontja, az Érintett számítógépének IP címe, böngészőjének típusa, a megtekintett és az előzőleg látogatott weboldal címe. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer az Érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag a Perfect Nails fér hozzá. Perfect Nails rendszere az Érintettek aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze az Érintett által a regisztrációkor illetve megrendelés során megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal. A Honlap html kódja a Perfect Nailstől független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. E hivatkozások Perfect Nailsi az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás miatt felhasználói adatokat képesek gyűjteni. Külső szerverek segítik a Honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani az Érintett részére. Elérhetőségük: www.google.com/analytics/
Cookie-k
A Perfect Nails, illetve a megjelölt külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő Perfect Nailsnek lehetősége van összekapcsolni az Érintett aktuális látogatásai során elmentett adatait a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy az Érintett saját böngészőjében
- hogyan tudja letiltani a cookie-kat,
- hogyan fogadhat el új cookie-kat,
- hogyan adhat utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
- hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.
A Honlap a Google és a Facebook remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Facebook, Google Search és Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Honlap Felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Perfect Nailstől. Amennyiben az Érintett nem szeretné, hogy a Google és a Facebook a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt. A Perfect Nails a fent meghatározott cookie-kon kívül kizárólag olyan cookie-kat alkalmaz, amelyek a Honlap megfelelő működéséhez, technika feltételek biztosításához, kosár használatához, megfelelő működéséhez szükségesek.
Hírlevél
Hírlevél feliratkozás esetén az Érintett email címét illetve teljes nevét köteles megadni a Perfect Nails részére.
Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás
Az adatokat elsődlegesen Perfect Nails illetve Perfect Nails belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személy(ek) részére nem adják át. Perfect Nails a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében adatfeldolgozót (pl.: rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Perfect Nails az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.
Adatfeldolgozók megnevezése:
Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. | Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2. | E-mail: info@gls-hungary.com | Tevékenység: futárszolgálat
A fentieken túl az Érintettre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor.
Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek
7.1 Tájékoztatáshoz való jog
Az Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Perfect Nails által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat a Honlapon saját fiókjában. Perfect Nails az Érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Perfect Nails a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. Az Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Perfect Nails munkatársához fordulhat az alább megjelölt elérhetőségeken keresztül.
7.2 Érintett kérheti adatainak törlését, helyesbítését, zárolását
Az Érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az alább megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Perfect Nails a kérelem beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Perfect Nails a szükséges időtartamig megőrzi. Az Érintett kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Perfect Nails zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az Érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti. Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

7.3 Érintett tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen
Az Érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Perfect Nails a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Az Érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:
Cég neve: Perfect Nails Kft. | Székhely, levelezési cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. | E-mail cím: perfectnails@perfectnails.hu | Telefonszám: 1/273-1772
7.4 Az Érintett az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján
1. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat vagy
2. Bíróság előtt érvényesítheti jogait.
Amennyiben az Érintett szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció vagy a megrendelés során harmadik fél adatait adta meg vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Perfect Nails jogosult az Érintettel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Perfect Nails ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.
E-mail címek felhasználása
A Perfect Nails kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére. Az e-mail címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.
Hírlevél
Perfect Nails lehetővé teszi az Érintett számára, hogy feliratkozzon a hírlevélre. Erre az Érintettnek a regisztrációtól függetlenül lehetősége van. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Perfect Nails a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli. Az Érintett korlátozás és indokolás nélkül, bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről. Ezt megteheti levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” linkre történő kattintással. Ebben az esetben Perfect Nails minden - a hírlevelek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Perfect Nails csak az Érintett kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld.
Adatbiztonság
Perfect Nails kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.
Egyéb rendelkezések
Perfect Nails fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót az Érintettek Honlapon keresztül történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Érintett a Honlap használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.
Milyen adatkezelések történnek a Honlap működése során?
Regisztráció
Adatkezelés célja: vásárlói regisztráció webáruházban
Kezelt adatok köre: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím
Adatkezelés jogalapja: a regisztráció révén személyes fiókot hozunk létre önnek, melyben hozzájárulása után értesülhet ajánlatainkról, nyomon követheti megrendeléseit, valamint kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal.
Adatkezelés időtartama: adatait az Ön visszavonó nyilatkozatáig kezeljük
Adattárolás módja: elektronikus
Adatfeldolgozók, valamint az adatok megismerésére jogosultak köre: Perfect Nails Kft.. – Patvaros Gábor (operatív vezető), Györgyei Attila (ügyvezető)
Hírlevél feliratkozás
Adatkezelés célja: elektronikus információs levelek küldése
Kezelt adatok köre: név, e-mail cím (opcionálisan lakcím, telefonszám)
Adatkezelés jogalapja: elektronikus hívlevelek küldése, melyekből értesülhet ajánlatainkról, akcióinkról, újdonságainkról és oktatásainkról.
Adatkezelés időtartama: adatait az Ön visszavonó nyilatkozatáig kezeljük
Adattárolás módja: elektronikus
Adatfeldolgozók, valamint az adatok megismerésére jogosultak köre: Perfect Nails Kft.. – Hatvani István (operatív vezető), Györgyei Attila (ügyvezető)
Törzsvásárlói program
Adatkezelés célja: kedvezményeket biztosító törzsvásárlói program
Kezelt adatok köre: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím
Adatkezelés jogalapja: visszatérő vásárlók részére fix kedvezmény és egyedi ajánlatok biztosítása. Adatkezelés időtartama: adatait az Ön visszavonó nyilatkozatáig kezeljük
Adattárolás módja: elektronikus
Adatfeldolgozók, valamint az adatok megismerésére jogosultak köre: Perfect Nails Kft. – Hatvani István (operatív vezető), Györgyei Attila (ügyvezető) A Felhasználó hozzájárulását a regisztráció felületén található, erre szolgáló üres checkbox kipipálásával teheti meg. A hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. A GDPR 13. cikkének megfelelve Perfect Nails Kft. jelen szabályzat útján kifejezetten tájékoztatja Felhasználót, hogy a Honlapon történő regisztráció, a hírlevélre való feliratkozás és a törzsvásárlói programban való részvétel feltétele a jelen pontban meghatározott adatok megadása.
Kik ismerhetik meg a személyes adatokat (adattovábbítás)?
A Perfect Nails Kft. jogosult megosztani az Ön személyes adatait partnereivel és kereskedelmi hálózatával. Alvállalkozók közreműködését vehetjük igénybe (minden közreműködő köteles a személyes adatokat az utasításaink szerint kezelni) a személyes adatok teljességének vagy egy részük kezelése céljából, a szerződéses szolgáltatásuk teljesítéséhez szükséges mértékben (például: honlap tárhely, honlap felhasználásához kapcsolódó szolgáltatások nyújtása vagy kereskedelmi ajánlatok küldése).
Az adatok biztonsága és bizalmas jellege
A Perfect Nails Kft a neki megadott személyes adatokat – főszabály szerint – nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. A Perfect Nails Kft megfelelő védőintézkedéseket tesz az Ön személyes adatai bizalmas jellegének megőrzéséért, biztonságáért és annak megakadályozásáért, hogy ezen adatok kárt szenvedjenek, törlődjenek vagy felhatalmazással nem rendelkező harmadik személyek azokhoz hozzáférjenek. A személyes adatokhoz hozzáférés szigorúan a munkavállalókra, valamint megbízottakra és a feladatukhoz szükséges mértékre korlátozódik, akiket titoktartási és bizalmas adatkezelési kötelezettség terhel.
Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés
A Felhasználó ingyenes tájékoztatást kérhet személyes adatai kezelésének részleteiről, valamint jogszabályban meghatározott esetekben kérheti azok helyesbítését, törlését, zárolását, vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
Hozzáférési jog: a Felhasználó visszajelzést kaphat a Perfect Nails Kft.-től személyes adatainak kezeléséről és ezekhez a személyes adatokhoz, illetve kezelésük részleteihez hozzáférhet.
Helyesbítéshez való jog: a Felhasználó kérésére a Perfect Nails Kft. indokolatlan késedelem nélkül helyesbíti a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat, illetve jogosult kérni a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.
Törléshez való jog: a Felhasználó kérésére a Perfect Nails Kft. törli a rá vonatkozó személyes adatokat, ha azok kezelésére a Perfect Nails Kft.-nek nincsen szüksége, vagy visszavonja hozzájárulását, vagy tiltakozik az adatkezelés ellen, vagy kezelésük jogellenes.
Elfeledéshez való jog: a Felhasználó törlésre irányuló kérelméről – ha igényli – a Perfect Nails Kft. igyekszik értesíteni minden olyan adatkezelőt, aki a Felhasználó esetlegesen nyilvánosságra került adatait megismerte, illetve megismerhette.
Adatkezelés korlátozásához való jog: a Perfect Nails Kft. – a Felhasználó kérésére – korlátozza az adatkezelést, ha a személyes adatok pontossága vitatott vagy jogellenes az adatkezelés, vagy a Felhasználó tiltakozik az adatkezelés ellen, illetve, ha a Perfect Nails Kft.-nek nincsen szüksége a továbbiakban a megadott személyes adatokra.
Adathordozhatósághoz való jog: a Felhasználó a rá vonatkozó, általa megadott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkaphatja, illetve ezeket továbbíthatja egy másik a Perfect Nails Kft.-nek.
A Perfect Nails Kft. a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 nap – tiltakozás esetén 15 nap – alatt megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, amelyről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Ha a Perfect Nails Kft a Felhasználó kérelmét nem teljesíti, döntésében közli a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait a Felhasználóval. A Felhasználó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, valamint az Infotv.-ben foglaltak szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; https://www.naih.hu/panaszuegyintezes- rendje.html) fordulhat és panaszt tehet.
Kiskorúak személyes adatainak védelme
A Perfect Nails Kft. internetes weboldalai (továbbiakban együtt: weboldalak, vagy honlapok) általánosságban nem 14 év alatti kiskorúaknak szólnak. Ezért nem gyűjtünk és nem kezelünk 14 év alatti gyermekekről személyes adatokat igazolható és annak ismeretében tett szülői vagy gondviselői (továbbiakban együttesen: szülői) hozzájárulás nélkül, hogy a gyermek szülei kérhetik a gyermekre vonatkozó adatok kiadását és törlését. Amennyiben azadatfeldolgozás vagy adatkezelés során válik nyilvánvalóvá a Perfect Nails Kft számára az életkor, úgy az adatok felhasználhatók a szülői hozzájárulás beszerzése céljából.


Egyebek
A Perfect Nails Kft. a Felhasználó aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a Felhasználó által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal