Greatest Hits LacGel Kollekció

Cikkszám: Lacgel_181
1 590 Ft

Raktáron

db
Termék információ

A 8ml-es kiszerelés limitált Createst Hits LacGel  Kollekció készletünkben érhető el! ITT, tudod megnézni!

Greatest Hits LacGel Kollekció - hiperpigmentált lakkzselék

Extra pigmentált, erősen fedő, vendégkedvenc színek, speciális formulával. Akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosít, mert sokkal pigmentáltabb a normál géllakkoknál. Közepesen sűrű állagú, rugalmas.

Használat:

Kötési idő: UV 2 perc, UV/LED 1 perc (min. 36W-os lámpában)

Fontos! A „Greatest Hits” kollekció tagjai speciális géllakkok, extra erősen pigmentált, erősen fedő színek, melyek sokkal több festékanyagot tartalmaznak. Emiatt előfordulhat, hogy nehezebben/máshogy kötnek át, mint a hagyományos lakkzselék.  

Figyelj az alábbiakra:

  • Figyelj arra, hogy vékony rétegben használd, mert ha vastagon viszed fel, akár beráncosodhat! Fontos, hogy VÉKONYABBAN kend a megszokott, hagyományos lakkzseléknél! Hiszen ezekben a lakkzselékben lényegesen több pigment van!
  • Használj minimum 36W-os lámpát! Gyengébb teljesítményű lámpában MINDEN anyag lassabban köt meg, vagy nem is tud átkötni teljesen. Főleg a jó fedőképességű, sok pigmentet tartalmazó fekete és fehér anyagok! A nem megkötött anyag pedig könnyen lepattanhat.
  • A magas pigmentkoncentráció miatt alaposan rázd össze az üveget használat előtt.

 

Készletben 10%-kal olcsóbb!

Használat: A megszokottnál vékonyabb rétegben kell felkenni. Kötés után enyhe ragacsos réteget hagy maga után, rugalmas fedő zselét igényel.

Fontos! A „Greatest Hits” kollekció tagjai speciális gellakkok, mert extra erősen pigmentált, erősen fedő színek, melyek sokkal több festékanyagot tartalmaznak. Emiatt előfordulhat, hogy nehezebben/máshogy kötnek át, mint a hagyományos lakkzselék.  Figyelj az alábbiakra:

  • Figyelj arra, hogy vékony rétegben használd, mert ha vastagon viszed fel, akár beráncosodhat! Fontos, hogy VÉKONYABBAN kend a megszokott, hagyományos lakkzseléknél! (Hiszen ezekben a lakkzselékben lényegesen több pigment van!)
  • Használj minimum 36W-os lámpát. (Gyengébb teljesítményű lámpában MINDEN anyag lassabban köt meg, vagy nem is tud átkötni teljesen. Főleg a jó fedőképességű, sok pigmentet tartalmazó fekete és fehér anyagok! A nem megkötött anyag pedig könnyen lepattanhat)
  • A magas pigmentkoncentráció miatt alaposan rázd össze az üveget használat előtt.

Készletben 10%-kal olcsóbb! - Katt a készletre!

Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket

Írja le saját véleményét

Az Ön véleménye erről: LacGel 4ml #181

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1
2
3
4
5
Megbízhatóság
Ár
Minőség
Használhatóság