Metal Nail Sticker - Körömmatrica

Cikkszám: Disz_metalnailsticker
390 Ft

Raktáron

db
Termék információ

Metal Nail Stickers

Használata önmagában

Készítsünk kívánt színű vékony alapkörmöt a szokásos módon (műkörmöt, vagy lakkzselés körmöt). Csipesz segítségével helyezzük fel a matricát a fixált körömfelületre, majd nyomkodjuk rá, úgy, hogy a matrica mindenhol rásimuljon a körömre. (Tip: Sponge Brush segít a kisimításban, az Art & Corrector Pen segít a körömágyhoz illeszkedésben)

  • C-ív alá beépítve. Vékony alaprétegre matrica felhelyezése után átlátszó anyaggal alakítsuk ki a c-ívet, majd reszeljük formára a körmöt és fedjük fényzselével.
     
  • Felületi díszítéseként: A matrica felhelyezése után Nail Art Top Gel-el vonjuk be a körmöt, ügyelve a felület kiegyenlítésére. Köttessük meg, majd bő fixáló folyadékkal töröljük át.

 

Használata folyékony kőként kitöltéssel:

Készítsünk kívánt színű alapkörmöt a szokásos módon.(műkörmöt, vagy lakkzselés körmöt) Alkalmazzuk a Metal Nail Sticker matricát a fentiek szerint. Fedjük be Nail Art Top Gel-el. Köttessük meg, majd bő fixáló folyadékkal töröljük át. A kívánt helyre ahova  a folyékony követ szeretnénk alkalmazni cseppentsünk Liquid Stone Gel-t, és alakítsuk ki a buborékokat. Majd köttessük meg és töröljük át fixáló folyadékkal. A Nail Art Top Gel használatakor mindig köttessük ki és fixáljuk le a felületet, hogy a Liquid Stone Gel és a Nail Art Top Gel diszperziós rétege ne keveredjen. Köttessük meg a folyékony kő díszítést és használjunk fixáló folyadékot a kialakított felületen.

Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket

Írja le saját véleményét

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.