Perfect Day - Ingyenes körmös továbbképzés!


A nap, ahol könnyedén és gyorsan sajátíthatod el a leglátványosabb technikákat!

16. alkalommal kerül megrendezésre Perfect Day eseménysorozatunk, melynek fő célja, hogy legyen két nap az évben - ősszel és tavasszal -, ahol minden csak a műkörömépítésről szól. 


Tanulj és tűnj ki a többiek közül! 

Szoktak a vendégeid olyat kérni, amit még nem csináltál? Néha bizonytalan vagy az új anyagokkal és technikákkal kapcsolatban?

AKKOR ITT A HELYED!

A Perfect Day-en megtudhatsz mindent, amit a 2018. őszi szezon aktuális trendszíneiről, legújabb fejlesztéseiről és alapanyagairól, díszítéseiről tudni kell!


 


PROGRAMOK

Bombabiztos épített körmök lakkzselével? - Bevetésen az Elastic Hard Cover és Nude színek. AcrylGel?! Nem merted még kipróbálni?- Mi 15 perc alatt meggyőzünk, hogy érdemes! Lélegző körömlakk! - Az Orly story. Reszeled? Csiszolod? Oldod?- Lakkzselé színcsere gyorsabban, mint valaha! 10 köröm - 10 perc - 1001 díszítés Waterway Clear-el, Cream Gel, a festőzselék királynője, Tégelybe zárt kincsek Üdén, frissen MINDEN NAP!Ne csak dolgozz, kényeztesd is magad! Te kétszínű vagy? - Egyedülálló füst hatás színváltó pigment porainkkal.

 


Regisztrálj most a 20% kedvezményért és, hogy biztosan legyen helyed!

Az online regisztrálóknak garantált 20% kedvezményt biztosítunk! Töltsd ki az adatlapot, hogy a legjobb sorokból nézhesd az előadásokat!


Helyszínek és dátumok:

Kattints a városodra a további információért!

2018.09.02.

Budapest, GyöngyösDunaújváros

2018.09.09.

Nyíregyháza, Székesfehérvár, Zalaegerszeg

2018.09.16.

SzegedKarcag, Győr

2018.09.23.

Debrecen, Szolnok, Szombathely

2018.09.30.

Veszprém, Sopron

2018.10.07.

Kecskemét, Esztergom, Miskolc

2018.10.14.

BékéscsabaPécsEger

2018.10.28.

Szekszárd


Gyertek, töltsünk el együtt egy Perfect Napot!


A fellépő oktatók között olyan nevek szerepelnek, mint Darabos Évi 12x magyar , 3x európai bajnok és 3x Nailympia győztes oktató, Tokár Virág  Nailstar felfedezett. A szakmai fejlődésesen kívül meglepetésekkel, akciókkal kedveskedünk minden résztvevő számára!

Részt veszek a Perfect Day-en, kérem a 20% kedvezményememet!


*A helyszínek, időpontok és a programok változtatásának jogát fenntartjuk! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk!