Plastiline Gel - Gyurma állagú zselé

Cikkszám: Gyurmazsele
2 200 Ft

Raktáron

db
Termék információ

Gyurma állagú zselé domborű díszítésekhez.

Varázsolj mikro szobrász remekműveket percek alatt!
  • Egyszerű és különleges térbeli dekorációk könnyedén.
  • UV fényben köt, így nincs időnyomás, mint a porcelán használatánál.
  • Szagtalan.
  • A színek keverésével tetszőleges új színek és árnyalatok alakíthatók ki.
  • Erős anyag, szilárd kötés fényes felületre is.
 
A gyurmából bármilyen térbeli dekorációt könnyedén elkészíthetsz. Ha kell fixáló folyadékba mártott ecsettel lágyíthatod. Korlátlan ideig könnyedén formálható, lámpában köttetés után bomba erősre szilárdul. Fényes felületre is ráköt. Köttetés után matt felületet ad, amit nem kell fixálni, vagy fedni. A színek összegyúrásával tetszőleges újabb színeket és árnyalatokat alkothatsz, akár előre is.
Kétféle módon használható:
1.) Díszítés kialakítása körömfelületen: Art and Corrector pennel vegyük fel az anyagot, a gombócot nyomjuk bele a körömfelületbe. Majd Art and Corrector Pennel vagy díszítőecsetekkel kezdjük meg a termék formázását, a díszítés kialéakítását. A kész dísztést lámpa alatt köttessük. Az anyag UV lámpában köt, kötési idő: 2 perc

2.) Díszítés kialakítása szilikonlapon, kész minta utólagos körömre rögzítése: A tégelyből kivett gombócokból bármilyen 3D és 4D forma készíthető a szilikon lapon is. Az elkészített és megkötetett mintát Glue Gel alkalmazásával bármilyen későbbi időpontban ragasszuk fel a körömre. Majd a rögzítést köttessük meg (UV lámpában: 2-3 percig, UV/LED 30-60 mp-ig) Ezzel a technikával előre elkészíthetjük a 3D vagy 4D díszítéseket, így értékes időt takaríthatunk meg!

Perfect tipp1: A szilikon fejű Art & Corrector Pen-nel könnyen formázhatsz aprólékos alakzatokat.
Perfect tipp2: Ha a gyurmazselé kissé kiszáradt, a felhasználásra szánt anyagot egy-két csepp Speed and Shine Top Gel,  Flexi Top Gloss  vagy No Cleanse Top Shield  használatával gyúrjuk át, így ismét a kívánt állagú anyagot kapunk. Használat után érdemes a tégelyen lévő záró ragasztószalagot visszaragasztani, hogy megvédjük az anyagot a kiszáradástól.
Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket

Írja le saját véleményét

Az Ön véleménye erről: Plastiline Gel #1 (Gyurma zselé Fehér)

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1
2
3
4
5
Megbízhatóság
Ár
Minőség
Használhatóság