Cégünknek  már 25 éves múltja van. Ez a hihetetlen időtáv nap, mint nap megdöbbent minket, hiszen a tömérdek újdonság varázsában repülnek a napok, a hónapok és az évek. 

„Minden körmös Gyuri bácsija”, Székely György 1992-ben indította el vállalatunkat családi vállalkozásként. Minden időt és energiát beleadva dolgozott azon, hogy a Perfect Nails egyre jobb és nevesebb lehessen. Az ő nevéhez fűződik a sokak által szeretett Szakmai kézikönyvünk, mely egyedülálló módon gyűjtötte magába a körmösök munkájához szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyagot.

2004-ben a cég irányítását átvette a cég második generációja: Györgyei Attila és Székely Imola. Az új korosztály energiája és lendülete az innovációknak köszönhetően lökésszerűen indította meg a cég fejlődését és terjeszkedését.  Attila jelmondata a cég összes dolgozójának mindennapjait áthatja: „Merj nagyot álmodni!”

Merre tartunk?

Ezzel a bátorsággal tervezzük a jövőt, beleadva minden energiánkat a fejlesztésbe, hogy minden körmös szakember számára a legperfektebb termékeket nyújtsuk minden kategóriában - ez az irányelvünk.

Mára szerénykedés nélkül mondhatjuk, hogy a Perfect Nails az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. 

A Perfect Nails termékskálát folyamatosan bővítjük, alapanyagaink fejlesztésekor figyelembe vesszük az aktuális trendeket, technikákat, hogy minél tökéletesebb termékeket kínáljunk szakembereink munkájához.


A masszázs, kozmetika és spa vonalon felmerülő igényeket figyelembe véve 2008-ban új termékcsaládunkkal, a Sara Beauty Spa professzionális masszázskrémekkel, olajokkal, kéz- és lápápolási termékekkel jelentünk meg.

Ezen felül megtalálhatóak polcainkon a kiváló minőségű Orly műköröm alapanyagok és körömápolási kellékek is.
Küldetésünknek érezzük, hogy minden perfect legyen, amihez fogunk: a termékek és a szolgáltatás, a kommunikációnk, és nem utolsó sorban az áraink is.

És mit szeretnénk még? 

Egy hatalmas kompleuxmot, ami a Perfect Nails szíve lenne - pont úgy, mint a mostani, csak még nagyobban és még professzionálisabban, mert mindig van előre.

A Perfect Nails lelke pedig ti vagytok: azok, akik bíztok bennünk; akik kérdeztek tőlünk; akik várjátok az újdonságainkat; akik ellátogattok a roadshow-jainkra; akik messziről is elsétáltok a boltjainkba; akik követtek minket az interneten. Ezért mi vagyunk így együtt egy Perfect csapat…