Sablon Pillangó 300db

Cikkszám: PNSE036
Márka: Perfect Nails
2 990 Ft

Raktáron

db
Termék információ

Perfect Pillangó sablon

Fémes hatású, praktikus szalon méretű kisebb sablon, mellyel könnyen és egyszerűen formázhatók meg a kívánt körömformák. Fémes hatása miatt annak összes előnyével rendelkezik. S-től egészen XL-es körmök építése is lehetséges a sablonnal. Kisebb, ergonomikusabb kivitellel elegáns nőies pillangóformával. A segédvonalak kezdő és profi szakembereknek is segítséget nyújtanak a munkában. Jó tapadásának és formatartásának köszönhetően élmény a sablonnal dolgozni.

 

Miért szeretjük?

 

 • Kisebb és ergonomikusabb, mint az eddigi sablonok
 • kifejezetten szalon és tanulói használatra fejlesztve
 • Újabb generációs- már nem papír alapú- formatartó alumíniumos alapanyagból készült
 • Praktikus segédvonalak kezdő és profi szakembereknek
 • Segít kialakítani a tökéletes kinézetet;
 • Gazdaságos 300 db-os tekercses kivitelben
 • S-től egészen XL-es körmök építése elegáns nőies pillangóformával

 

Hogyan használjuk:

 

 1. Távolítsa el a sablont a tekercsről.
 2. Majd távolítsa el a középső részt, és ragassza a sablon hátlapjára a tartás megerősítésére úgy, hogy az eltávolított lyukba a hátlapra ragasztott rész ne lógjon bele.
 3. Válasszuk szét a felső perforált részt és vegyük fel a körömforma természetes C-ívét a sablonnal. A sablonnak tökéletesen illeszkedni kell a körömhöz. Legyen pontos a C-ív, a mosolyvonal.  A pontosság eléréséhez vágható a sablonból, illetve a sarokpontoknál is bevágható. Ez utóbbi lépés az anyag pontosabb illeszkedése céljából is célszerű.
 4. Ragasszuk fel a sablont ügyelve arra, hogy az szimmetrikus maradjon (ehhez a sablon alsó részének ragasztásának is szimmetrikusan kell megtörténnie), és a sarokpontokon megfelelően illeszkedjen, eközben a sablon elejét kissé emeljük meg hogy a körömlemez felületével egy síkban legyen.
 5. Majd a perforált felső rész segítségével rögzítsük a vendég ujján a sablont. Ez után építhető rá a kívánt műköröm alapanyag.
Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket

Írja le saját véleményét

Az Ön véleménye erről: Sablon Pillangó 300db

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1
2
3
4
5
Megbízhatóság
Ár
Minőség
Használhatóság