Szagtalan U.V. / LED Liquid 20ml

Cikkszám: PNLQ034
Márka: Perfect Nails
1 590 Ft

Raktáron

db
Termék információ

Szagtalan UV/LED Liquid 

Szagtalan UV/LED Liquid, mely UV és LED fényre is köt.  Speciális tapadás elősegítő összetevővel, amely segít megelőzni a felválást és modern sárgulásgátló formulával! Nincs a hagyományos Liquidekre jellemző kellemetlen szag használata közben.

Használat előtt:  Alkalmazzuk a terméket egy körmön, hogy teszteljük a termék allergiás reakcióit. Ha allergia lép fel, azonnal szüntesse be a felhasználást. Csak az utasítás szerint használja!

1, Mártsuk be az ecsetet a Liquidbe, és távolítsuk el a felesleges folyadékot az edény/tégely szélén az ecsetből. Használja a monomert takarékosan, a sok folyadék felvételével rendkívül híg és folyékony lesz a porcelán anyag, amivel dolgozik!

 2, Helyezze az ecsetet a porcelán porba, hogy kis ecsetnyi golyót képezzen az ecset hegyén. A gömböt a köröm középpontjába helyezzük, és az anyagot  cuticulák felé dolgozzuk a köröm formázása közben. Vigyázzon, hogy a monomer ne érintkezzen a bőrrel és a környező bőrrel.

 3, Folytassa a köröm építését a kívánt vastagságra. Majd köttesse UV/LED-lámpában 60 másodpercig.  UV lámpában 2 percig.

Vélemények

Legyen Ön az első aki véleményezi ezt a terméket

Írja le saját véleményét

Az Ön véleménye erről: Szagtalan U.V. / LED Liquid 20ml

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

1
2
3
4
5
Megbízhatóság
Ár
Minőség
Használhatóság