Hírek

 • 2018 Április 18.

  Új Nail&Beauty Shop! Nyitási Akció!

  Megnyitottuk legújabb Nail&Beauty szaküzletünket Budapesten a Szent István körúton! Szerezd be kedvenc termékeidet és kapj 10+10%* kedvezményt! A Perfect Nails, a Sara Beauty Spa, az Orly és a Sara Lash széles választékkal, több mint 3000 termékkel, és a termékek kipróbálásának lehetőségével vár
  További részletek
 • 2018 Március 29.

  Nagy húsvéti webáruház akció

  A 2018 Március 30. és Április 2. közötti webes vásárlásoknál a végösszeg 20%-a értékében* levásárolható ajándékkupont teszünk a kiszállított csomagba. A kuponok a Dohány utcai márkaboltunkban és a területi képviselőinknél válthatóak be bármilyen termék vásárlásához.
  További részletek
 • 2018 Március 12.

  Rendkívüli csereakció!

  Ha most vásárolsz Perfect Drill csiszológépet, akciónk keretein belül 7000 forint értékben beszámítjuk régi csiszológépedet! Sőt, vásárlásod mellé egy kapcsolópedált is adunk ajándékba!
  További részletek
 • 2018 Március 2.

  Nőnapi webshop AKCIÓ!

  Most 12.000 Forint értékű ajándékcsomaggal kedveskedünk, ha vásárlásod értéke eléri a 16.000 Forintos végösszeget! Ajánlatunk március 3-4-ig él, és csupán a webáruházunkban történő vásárlásokra érvényes! Ugye, hogy kihagyhatatlan?
  További részletek
 • 2018 Február 28.

  Tökéletes tanulóecsetet keresel?

  Vagy valami pihekönnyűt, amivel a szalonban a porcelán magától ugrik fel a körömre? A Kolinsky szőrből kialakított ecset pontban végződő hegye és speciálisan lapított töve pont ezt a célt szolgálják! #6-os méretben, az extrarövid körmök szépségéért!
  További részletek
 • 2018 Február 20.

  Holo Nail Sticker

  Matrica vagy nem matrica: az itt a kérdés. Ha pedig elkél a szalonban némi gyors segítség, ha a körömdíszítésről esik szó, kapóra jön a szuper holo-effektes, jól tapadó, nyomda-hatású "körömragacs".
  További részletek
 • 2018 Február 16.

  Perfect Day - Ingyenes körmös továbbképzés

  Szeretettel várunk nagy tavaszi ingyenes körmös továbbképző rendezvénysorozatunk eseményeire! Új anyagok, új technikák, látványos megoldások gyorsan és egyszerűen! A 2018. tavaszi szezon aktuális trendszínei, legújabb fejlesztései és alapanyagai, díszítései. Gyors és látványos megoldások!
  További részletek
 • 2018 Február 15.

  Liquid Stone Flakes - Folyékony kő keretek

  Ékszerek a körmökön? Ráadásul pillanatok alatt? Egy kis Glue Gel és máris fent vannak a körmökön ezek a csodálatos keretek, amik akár önmagukban, akár folyékony kő keretnek használva gyönyörűek. És ami a legjobb benne, hogy arany és ezüst színben is kaphatóak, így mindenféle ékszerviselő hölgynek a kedvére válhat.
  További részletek
 • 2018 Február 6.

  Megjelent új 2018-as Sara Beauty Spa katalógusunk!

  Töltsd le, lapozd át és próbáld ki termékeinket, ha testi-lelki feltöltődésre vágysz!
  További részletek
 • 2018 Február 5.

  A tökéletes Nail Art ecset készlet

  Hiper vékony ecseteink hárman álltak egy készletbe azért, hogy mindenféle precíz mintát könnyen megfesthessetek. Szuperül használhatók Delux zseléinkhez és akrilfestékhez is!
  További részletek

647 Elem

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 65