2019 Június 13.

A csoda maga – Unikornis por mindenhol

Az Unikornis por, habár nem olyan legendás még, mint az ókorban elterjedt egyszarvú szarvának pora, máris sok vendég imádja. Extra finom őrlésű, leheletfinom és még színjátszó is. Az Unikornis por – Egy legenda nyomában cikkben megismertettelek az unikornis legendájával és hogy milyen színekkel érdemes variálni a fényport a körmökön. Most pedig a megannyi technikát mutatom be neked. Lássuk is, hol és hogy jön még jól a színjátszó effekt!

#krómhatás

A félig megköttetett fixmentes fényzselébe dörzsöld bele latex szivaccsal vagy Ombre szivaccsal az Unikornis port. Óvatosan reszeld meg #180/180as reszelővel a köröm éleit és egy puha textillel töröld le a felesleges köröm- és Unikornis port. Vond be a köröm felületét és az éleket is fényzselével, majd lámpázd teljes köttetésig!

#krómhatás mintákon

Az Unikornis por csak fényes és ragacsos felületre tapad. Ezt a tulajdonságát könnyedén kihasználhatjuk mintázásnál is! Készítsd el a kívánt színű körmöt, majd mattítsd le a felületét bufferrel
Fesd meg a mintát fixmentes zselével , mint a Delux Gel vagy CreamGel, majd félig köttesd meg! Latex szivaccsal vagy Ombre szivaccsal dörzsöld bele az Unikornis port a felületbe. Egy puha textillel töröld le a felesleges Unikornis port. Vond be a köröm felületét és az éleket is fényzselével, majd lámpázd teljes köttetésig!

#hogyan legyen ragacsos felületem?

Készítsd el a kívánt színű körmöt! Ha nincs a felületen ragacsos réteg, használj híg, átlátszó, fixálós terméket a köröm bevonására: Hardener Gel, Flexi Top Gloss vagy Bond Gel Vitamine. A ragacsos réteget ne távolítsd el! Egy tiszta, száraz ecsettel, vagy Ombre szivaccsal ütögesd a kicsapódási rétegbe az Unikornis port. Tedd vissza az UV lámpába 15-30 mp-re, majd vond be a köröm felületét és éleit rugalmas fényzselével, mint például a Flexi Top GlossPerfect Tipp: Kattints a képre és nézd meg videónkat a használatáról is!

#fényzselével keverve

Könnyedén effekt fényzselét készíthetsz! Pár csepp fényzselébe keverj apránként Unikornis port, amíg a kellő csillám mennyiséget el nem éred! A kikevert anyagot azonnal használd el! Effekt fényzselével bármilyen körömnek adhatsz egy kis pluszt, anélkül, hogy a színét jelentősen befolyásolnád! Fontos: ha túl sok Unikornis port keversz az anyagba, az lassítja, de akár meg is akadályozhatja a teljes kötést. 

Liquid Stone - Unikornis por Liquid Stone zselébe is keverhetjük az Unikornis port! Köröm készítője: Gyenes Alexandra

#folyékony kő sejtelmes csillogással

A Liquid Stone Clear zselénkbe keverve sejtelmes, csillogó 3D mintákat készíthetsz. A bekevert Unikornis por mennyiségével tudod szabályozni, hogy a köved áttetsző vagy színes legyen. Kísérletezz bátran!  Fontos: ha túl sok Unikornis port keversz az anyagba, az lassítja, de akár meg is akadályozhatja a teljes kötést. 

#Gyakorlati tippek, tanácsok

Félsz, hogy megborítod, meglököd a tégelyt munka közben és kárba vész az Unikornis por? Használd a Silicone Nail Art Pad-ot a tégely alá, segít azt egy helyben tartani!

Ha krómhatású körmöt készítettél az Unikornis porokkal és felpattogott a köröm hegyén vagy sarkán, legközelebb figyelj rá, hogy a körmök élén ne maradjon por! A fényzselével zárd le az éleket! Van olyan vendég, aki intenzívebben használja a körmeit és a köröm élén lévő lezárást nagyon gyorsan elkoptatja, neki a kevésbé használós ujjaira javasold ezt a díszítést!

Ha ezeket megfogadod, akkor nincs más hátra, mint Unikornis porral a körmökre fel!

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Ha szeretnél többet tudni az unikornisokról, mint misztikus lényekről, kattints IDE!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Nails - géllakk

BubbleGum kollekció
Extrém tartósság 3 lépésben

Perfect Nails - Unikornis por

Unikornis Por
Leheletfinom, színjátszó fénypor

Perfect Nails - CreamGel

CreamGel
Fixálás mentes díszítő krémzselé

Perfect Nails - Ombre ecsetOmbre szivacs
Egyenletes por és pehelyfelvitel

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz