2019 December 16.

Egy körmös naplója: Újévi fogadalmak, avagy #HELLO2020

Megint elhalogattam egy csomó mindent, ez az új esztendőben nem fordulhat elő, ezért elhatároztam, hogy idén készítek egy fogadalom listát!
-Andi - 

December 30.  -  Kedves Naplóm!

Vége a Nagy Ünnepi Őrületnek…az utolsó vendég tegnap este 10-kor ment el. Annyi csillám került a Perfect Pixie-ből a kezére, hogy egy ideig biztos nem kell keresni az Esthajnalcsillagot az égen. Most egyelőre azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány, ráadásul mindenhol színes Nail Confetti karikákat látok...lehet a szemem káprázik csak és mindjárt elájulok. Reggel mondta az ember, hogy álmomban is azt kérdezgettem, hogy melyik csillámport kéri a kezére…De az biztos, hogy jövőre nem hagyom így elcsúszni a dolgokat az Ünnepek miatt. 

Jé, meg is van az első újévi fogadalmam! Mi lesz még itt?!

 

 

Január 1. - Kedves Naplóm!

A családi szilveszter jól sikerült, mindenki kidőlt. A csillámkészletem a kisfiamnak hála lecsökkent…nem tudok olyan helyet mondani a lakásban, ami nem Perfect Pixie-ben vagy Hyper Holo Chrome Porban tündököl. Úgy tűnik fényesen indul az új év!Én meg itt szomorkodom, hogy eltűntek a szuper, csajos bulik, mióta mindig dolgozom. Azt hiszem, idén készítek egy Műkörmös Fogadalom listát! Így az évvégi hajrá után jöttem rá ugyanis, hogy tavaly megint elhalogattam egy csomó mindent!

Akkor kezdődjék a szórakozás:

#1 Spórolás! Minden vendég után elteszek pár száz forintot a perselyembe! Nagyjából 45 vendégem van egy hónapban…már most dollárjeleket látok a szemeim előtt! Úúúúú, ezt már most el is tudnám költeni! Jöhetnek az új körmös cuccok.

#2 Feliratkozom a Perfect Nails youtube csatornájára! Ott minden videó megtalálható és értesítést is kapok…a gyerek is szereti nézni ezeket a videókat, így „kedvenc” meséktől is elköszönhetek egy időre! 😊Ráadásul remek ötletek vannak a csatornán, a múltkor a Sirene Secret matricákat tudtam használni a fiókomból!

Nahát, ez nem túl sok így elsőre, de azt hiszem mégis elég lesz kezdésnek. Boldog Új Körmös Évet!

Január 6. - Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, bővítem a listát! Minden hétfő délelőtt gyakorolni fogok! Be is szereztem hozzá a területi képviselőmtől egy csomó Nail Art Tipet, így már nem tudom arra fogni, hogy nincs kin gyakorolnom.

#3 Minden hétfőn 9-től 12-ig gyakorlásra kihúzom az időt a naptáramban!

Január 14. - Kedves Naplóm!

Ma megnéztem mennyi pénz van a perselyben! Nagyon izgatott vagyok, mert sokkal szebben gyűlik a pénz, mint gondoltam! Ja, és a múlt héten készült Nail Art Tipes mintáim közül többet a vendégeknek is felraktam már. Azt mondták, hogy így sokkal könnyebb választani! Juhúúúúú!

 

 Január 17.  - Kedves Naplóm!

Úúúúúúúristen, én olyan büszke vagyok magamra! Ami képeket feltöltöttem a NailStar-ra, abból kikerült egy a Perfect Nails Europe oldalára, mivel megnyertem a decemberi Nailstar – A hónap körmöse díjat! Híres lettem! A vendégeim folyamatosan küldik az üziket, hogy ők is büszkék! Annyira boldog vagyok! Már alig várom az oklevelet, hogy kitegyem a dicsőségfalamra…Lássák csak a vendégeim is a sikereimet.

#4 Alapítok egy dicsőség falat, ahol kiteszem az versenyokleveleimet és a tanfolyamok okleveleit egyaránt! 

Január 20. - Kedves Naplóm!

Megállíthatatlanul betörtem a Nailstar csillagok világába! A körmös képem a Perfect Nails Instájára is kikerült! Egyszer csak megláttam a PN fotói között. De jóóóó! Úristen…lehet el kellene gondolkodnom előre kártyákat aláírni…egyszer sokat ér majd! :D

 

 

 

Január 24. - Kedves Naplóm!

#5 Idén minden hónapban elmegyek egy képzésre! Mindig lehet újat tanulni és tavaly bizony ez elmaradt! Ezért minden hónapban megyek képzésre, szeretném, ha fejlődni tudnék a szakmában. Így alakult, hogy most értem haza az idei első képzésről. A Perfect Nailsnél volt és a perselypénzemből simán tudtam gazdálkodni, mivel 20% kedvezménnyel vásároltam a tanfolyam alatt.  Már tudom is, mit fogok hétfőn a tipekre festeni! Lassan jön a báli szezon, szóval ideje egy-két trükköt még a perfectes videókból is ellesnem. 

Január 30. - Kedves Naplóm!

#6 Pihenni fogok, nyáron is! Még csak január van, de én már kivagyok. A múltkor olvastam a Perfect weboldalán, hogy lehetne jobban időt nyerni. Hát fogtam a Perfect Naptáramat és 2 hetet kitéptem a naptáramból…kár, hogy 4 napot nem lehet. Aztán rájöttem, hogy rossz oldalt téptem ki, szóval most végső soron 3 oldal van kitépve, amiből egyet „gyönyörűen” visszaragasztottam. Mindegy, a két hét szabi most már tutira meg van a naptárban!

Azt hiszem, nagyon megérte megcsinálni a Műkörmös listámat! Azon leszek, hogy egész évben tartani tudjam!

 

A cikket írta: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Perfect Tipp: Keresd youtube-on Van karácsony piros nélkül! lejátszási listánkat, ahol az összes karácsonyi díszítő videónkat vissza tudod nézni!

Irány a PN videók!

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Naptár 2020
Beosztja a legértékesebb tulajdonod!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Hyper Holo Chrome Por
Színjátszó holografikus krómpor

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz