2019 Február 3.

Nail Star történelem - Kezdetetektől a két X-ig

Nail Star – sokatoknak ismerősen csenghet a verseny neve, aki pedig még nem hallott róla, a nailstar.net oldalunkat felkeresve igencsak meglepődhet: a mostani ugyanis a 20. versenyünk! Éppen ezért arra gondoltunk, biztosan kíváncsiak vagytok, honnan indult az egész.

 

I. Nail Star verseny győztes körme: Podoba Anita - Varázslatos Kelet

#Megszületett az ötlet

2010 és környéke a versenyek időszaka volt. Évi kétszer: ősszel és tavasszal, szezononként akár 4-5 versenyen is megmutathatták a kollégák, mit tudnak. És ez az időszak volt az, amikor már az interneten is gyülekeztünk, különböző körmös fórumokra költöztünk be. Nagyon sokan panaszkodtak, hogy akár anyagilag, akár időben nem engedhetik meg maguknak a versenyzést vagy mert nincs jó modelljük... A Perfect Nails vezetése ekkor állt elő az ötlettel: szervezzünk online versenyt! Oké, szervezzünk! De hogyan? Hol? Mikor? Mindenki lázban égett, ötletelt. Egy pár megbeszélés után meg is született a Nail Star verseny koncepciója: A körmösök alkossanak egy szép körmöt és hozzá illő ékszert!

 

II. Nail Star verseny győztes munkája: Törteli Ildikó - Ragyogás

 

#A kezdet

Az első online versenynek a Perfect Nails régi weboldala adott helyet: a körmös kollégák eddig is fel tudták tölteni munkáikat az oldalra, így ez jó ötletnek tűnt. Viszont, a versenyhez kicsit több kellett egy online fotóalbumnál, ezért átadtuk a stafétát az IT szakembereknek, akik minden kívánságunkat megoldották!
Megvolt a hol, megvolt a hogy. Jöjjön a mikor! Direkt versenyszezon utánra időzítettük az első online versenyt, hogy minél többen részt vehessenek. És a körmösök éltek is a lehetőséggel, kereken 100 versenymunka érkezett! Imádtuk, hogy imádjátok ezt az újfajta versenyt! És ahogy láttuk, nagyon komolyan is vette mindenki a versenyzést. Ez megerősítette bennünk az elhatározást, hogy a Nail Star versenyeket felépítsük úgy, hogy a versenyzők hezitálás nélkül indulhassanak, biztosak lehessenek benne, hogy tiszta verseny lesz.

A második NailStar versenyre ezért szigorúbb, részletesebb kiírással készültünk. Az ünnepélyes díjátadóra a Körömpalotán került sor. Csodálatos munkák készültek, soha ennyi míves tojást nem láttam még azóta sem!

 

 

VI. Nail Star verseny győztese: Tóth Edit - Orchid glamour

#Az online verseny előnyei

Az évek és a versenyek során sok-sok témával foglalkoztunk... Voltak sárkányok és hercegnők, vad motorok, szerelem, nyári őrült bulizás feldíszített gumicsizmákkal, tényleg minden volt már a palettán!

A témák persze nagy vonzerőt jelentettek, de ami a legfontosabb volt az indulók saját bevallása szerint is, az a nyugalom. Az élő versenyekre jellemző idegeskedés és stressz az online versenyre nem nyomta rá a bélyegét.

 • Nincs időkorlát, így a kezdő vagy kevésbé magabiztos versenyzők is nyugodtan tökéletesíthetik az alkotásukat.
 • Nincs extra költség, hiszen sehova sem kell utazni, nem kell költeni a modell ruhájára, sminkjére, hajára.
 • Nem figyel senki árgus szemekkel, nem löki meg senki a munkaasztalt, nem kell a külvilág zajaira figyelni.
 • Nincs cipekedés, semmi nem marad otthon, hiszen ki sem kell mozdulni a megszokott munkakörnyezetből. Ha mégis hiányzik valami, beszerzed és már folytathatod is tovább a munkát.
 • Nem kell aggódni a kész körömért, hiszen a modellnek nem kell még órákon át egy helyben ülnie a zsűrizésig.
 • Ha a fotón derül ki, hogy mégsem úgy sikerült, ahogy elképzelted, semmi baj, hiszen van időd újat készíteni.
 • Ha kész vagy a munkáddal, de utána jön egy még jobb ötlet, nyugodtan megcsinálhatod azt is. Ráérsz kiválasztani a legjobb fotót.
 • Mivel a versenyen a kép minősége és hangulata is számít, nyugodt körülmények között választhatod ki a legjobb fotót.
XII. Nail Star verseny győztes körme és gumicsizmája: Tóth Varga Sarolta - Fűzfői bulicsizma

 

#Felhasznált anyagok

A versenymunkához felhasználható anyagok széles skálán mozognak minden versenyen, így a versenyzők igazán kiélhetik kreativitásukat! A szuperül fedő Delux zselékkel csodás mintákat lehet festeni, a krémes porcelánokból 3D csodák készülhetnek. A színes zselék, lakkzselék közül is rengeteg versenyző válogat...

Az egyik legszokatlanabb kötelező kiegészítőt, a gumicsizmákat igézően csillogó NailStar strasszainkkal ragyogtatták meg az indulók, de nem maradhat említés nélkül az a versenyünk sem, mely az építésre helyezte a hangsúlyt: a versenykörmökön vakító fehér francia végek, és tökéletesen eldolgozható Perfect Nails körömágy hosszabbító zselék és porcelánok vonzották a tekintetet.

De nem csak a feltételek és a felhasználható anyagok teszik vonzóvá a NailStar versenyeket! A Perfect Nails mindig nagy értékű ajándékcsomagokkal lepte meg a dobogósokat. Ezenkívül a szakmai elismerés is nagyszerű: több neves szakembert indítottunk el az ismertség útján, a Nail Star felfedezettekből elismert oktatók lettek mára. 

Megjött a kedved az online versenyzéshez? Szeretnéd megmérettetni magad? Akkor nincs más dolgod, mint részt venni a XX. Nail Star internetes körömdíszítő versenyenKörmökre díszeket fel!

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Tedd próbára magad, jelentkezz XX. Nail Star Versenyünkre!

Készítsd el az év legromantikusabb körmét az előírt anyagok felhasználásával és töltsd fel pályamunkádat 2019.02.14. éjfélig!

Tovább a versenyszabályzatra!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is versenykörmöket! 

Metal Chrome Flakes
Sugar Love

NailStar SS16 AB Crystal
Strasszkő

AcrylGel
Zselés és porcelán technika egyesítve

Pillangó Sablon
S-től egészen XL-ig építhetsz

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
 • Garantált szakmai fejlődés
 • Egyénre szabott oktatás
 • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
 • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz