2019 Augusztus 8.

Perfect Nails Hollandiában is!

2019 nyarától már Hollandiában is megtalálhatók a Perfect Nails termékei! Éppen ezért ezúttal magyar, de Hollandiában élő kolléganőnknek tartottunk szakmai tréninget különböző technikákról, illetve termékeinkről, hogy már Európa mélyföldjén is a legkorszerűbb tudással tudjunk a rendelkezésetekre állni!

Célunk, hogy minél tökéletesebb termékeket kínáljunk szakembereink munkájához nem csak Magyarországon, de határainkon túl is. Folyamatosan bővítjük kapcsolatainkat, ennek következtében már több mint 20 országban találkozhattok termékeinkkel Mauritiustól, Madagaszkártól, Hollandián keresztül egészen Norvégiáig.

Holland partnerünk - Perfect Nails Hollandia A Diva Stúdió Rotterdamban található, ahol minőségi Perfect Nails termékekkel dolgoznak!

#Hollandia és a Perfect Nails

Császárné Németh Zsuzsa 2019 nyarától képviseli és építi brandünket Rotterdamban és vonzáskörzetében. 7 éve élnek kint párjával és ennyi ideje is körmözik. Mielőtt kiválasztotta a Perfect Nailst, mint stratégiai partnert, alaposan körbenézett a piacon. Végül minőségi alapon minket választott, ami számumra egy nagyon jó visszajelzés.

Zsuzsa hollandiai webshopja hamarosan elindul kizárólag Perfect Nails termékekkel. Már most elérhetők termékeink, de a választék folyamatosan bővül. Szalonja a Diva Stúdió Rotterdam külvárosában található, ahol jövőre kis csoportos oktatásokat is el kíván indítani. Zsuzsa egy igazi energia bomba, 3 gyerek és egy kutya mellett még profi szinten körmözik is és folyamatosan továbbképzi magát. Férje is besegít a vállalkozásába és szeretnék, ha idővel a gyerekek is így tennének majd.

 

 

Perfect Nails Hollandiában - porcelán technika Kattints a képre és nézd meg step-by-step videónkat a porcelán körömépítésről!

#Tanulásé a főszerep

Tréningünkön két napig a tanulásé volt a főszerep. Zsuzsa és párja megismerkedett a nyári újdonságainkkal Darabos Évi segítségével. Zsuzsát elvarázsolták a porcelán porainkban rejlő lehetőségek és a párja hősien állta a porcelán körömépítés "kínjait".

Perfect Tipp: Iratkozz fel Te is youtube csatornánkra, ahol folyamatosan frissülő step - by - step videókkal készülünk Neked. Kattints a feliratkozáshoz IDE!

A holland szakemberek között nagy népszerűségnek örvend a porcelán technika. Ennek ellenére 2 napos térning során Évi figyelmet szentelt az Elastic Hard építő lakkzselénk bemutatásának is. Természetesen nem maradhatott ki a baby boomer készítés sem. Reméljük ez a termékünk Hollandiában is vendégkedvenc lesz! A Perfect Nails termékeit élménykatalógusunk segítségével először elméletben ismerte meg Zsuzsa. Majd a gyakorlások során bemutattuk AcrylGel termékünket, ami a zselés és porcelános technika előnyeit egyesíti a körömépítésben. Az AcrylGel Tip technika használta, gyorsasága és egyszerűsége nagyon elnyerte a tetszését, pedig először szkeptikus volt a technikával szemben.

 

Perfect Nails Hollandiában Kattints a képre és iratkozz fel a Perfect Nails youtube csatornájára a mindig frissülő tartalmakért!

#Köszönjük, hogy itt voltál!

Örülünk, hogy ez a két nap ilyen jó hangulatban telt! Nagyon köszönjük Zsuzsának az oktatáson az aktív részvételt és a vidám pillanatokat. Jó körmösök között mindig gyorsan megy az idő. Évi rengeteg érdekes témával készült, melyekbe belefésülte személyes tapasztalatait, így vált igazán személyessé és különlegessé az oktatása.

Bízunk benne, hogy a holland szakemberek és vendégek hasonlóan elégedettek lesznek termékeinkkel és hamarosan újabb tréningen láthatjuk Zsuzsát vendégül!

Ha te is szeretnéd jobban megismerni az AcrylGel Tip használatát és kíváncsi vagy őszi újdonságainkra, akkor ne habozz, kövess minket facebookon, hiszen hamarosan meghirdetjük őszi Perfect Day ingyenes körmös továbbképzéseink időpontjait!

Perfect Tipp: Perfect Day rendezvényünkön is bemutatjuk a gyors körömépítés titkát, részletekért figyeld weboldalunkat és facebook oldalunkat

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

AcrylGel Tip 
Körömépítés percek alatt

Perfect Nails katalógusPerfect Nails Termékkatalógus
Kedvenc termékeid egy helyen

Jungle Cat Eye
Mágnesezhető lakkzselék

AcrylGel Cover Nude
Perfect AcrylGel

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz