2019 Október 16.

Perfect Zsűritag a BEAUTY & Style -on

Egy hétvége, ami csak a szépségápolásról szól és ami minden nő, de kiemelten a szépségiparban tevékenykedő szakemberek naptárában kiemelkedő figyelmet érdemel!

A 3 napos rendezvényre a Hungexpo G pavilonjában kerül majd sor és a szakma lehetőségeinek széles tárháza vonul fel. Szakemberként ingyenes a belépésre vagy jogosult, mely előregisztrációhoz kötött.

Ismert influencerek, szépségápolási tanácsadók részvétele garantált, a szakemberek pedig számos területen, különböző versenyszámokban mérettethetik majd meg magukat.

Idén számunkra az teszi még inkább különlegessé, hogy a Perfect Nails képviseletében Assembrenner Nikol oktatónk zsűriként vesz részt az eseményen.

Assembrenner Nikol Perfect Nails oktató. Hazai és nemzetközi megmérettetéseken is számtalan alkalommal dobogóra állhatott.

Nem véletlen Ő kapta a megtisztelő felkérést, hiszen 2003 óta hivatása a kézápolás, műkörömépítés. Pályafutása alatt a Perfect Nails támogatásával 9 évig versenyzett, hazai és nemzetközi megmérettetéseken is számtalan alkalommal dobogóra állhatott. 6 éve oktatással is foglalkozik, képzési technikáját maga fejlesztette. Európa és Olimpiai Bajnokként, 16 év szalontapasztalattal rendelkezve fogja tudni véleményezni a versenyzők munkáit.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának szervezésében megrendezésre kerülő verseny érintett kategóriájában összesen 4 technikai versenyszám kerül megrendezésre, ezen belül pedig 3 helyezettet választanak ki az ítészek.

A kategóriák:

1, Tartós lakk versenyszám

2, Pink&White&Cover Porci

3, Pink&White&Cover Zselé

4, Szalon építő versenyszám

A versenyen nem babra megy a játék, hiszen kvalifikációt jelent a Londoni Körömolimpiára. A MOSZI a magyar fodrász, kozmetikus, kéz-lábápoló, műkörömépítő, fogtechnikus, szikvízkészítő és vegytisztító szakma érdekképviseletét látja el. Ők állják a nyertes kiutazását, szállását, repülőjegyét és nevezési díját is.
Szakmai közösségük, lényege, hogy meghatározzák a minőség ismérveit, fejlesszék a szakmájukat és minden pillanatban keressék a lehetőségeket, hogy közösen, egy emberként tudjanak kiállni a szakmák érdekeiért.

Idén is vár tehát Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye 2019. október 18-20. között a Hungexpo-n. A 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozata mellett testközelből, szakemberek tanácsadása mellett van lehetőség a kozmetika, fodrászat, szempilla, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásainak és termékeinek megismerésére.

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Epres Kutikula Olaj
Vitalizálja a bőrt!

Perfect Beauty Magazin
Legújabb trendek egy helyen

Russion Matryoshka
London Fashion Week színei

AcrylGel Cover Nude
Perfect AcrylGel

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz