2019 Február 11.

Punch and Love - A szerelem színei

Itt a Február, a szerelmesek hónapja! Bizony megosztó még ez az ünnep Magyarországon, de ha a vendégeid körében elterjed, akkor a Punch and Love lakkzselé kollekciónk elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy szuper manikűrt ajánlhass ebben az időszakban is!

#Punch and Love

A vendégek amúgy is kedvelik ezt a klasszikus, pirosas-rózsaszínes színvilágot, mindenképp érdemes némi figyelmet szentelned ennek a kollekciónak: az izgalmas vörös árnyalatok mellé szolidabb, meleg puncs árnyalatot és púderes rózsaszíneket válogattunk össze nektek, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét.

 

Sweet Kisses (LacGel Plus #010+) színünk viselőjét elegánssá és magabiztossá teszi!

#Miért szeretjük a pirosat?

A piros köröm nagyon nőies, emellett sugározhat magabiztosságot, eleganciát, mutathatja, hogy viselője izgalmas személyiség, szenvedélyes típus, ugyanakkor a túlzó extremitások nélkül is kellően feltűnő ahhoz, hogy másoknak is megakadjon a tekintete egy szépen manikűrözött, vörös körmű kézen. A karácsonyhoz hasonlóan ilyenkor is hódit ez a szín – de nem a csillogós, ünnepi változata, sokkal inkább az érzéki vörösek: a meggyszínek, a sötét pirosak, a málnaszínű rózsaszínes árnyalatú pirosak.

#Miért szeretjük a rózsaszíneket?

A pasztelles pink és a kortalan puncs azoknak is nagy kedvence lesz, akik a szolidabb színeket viselik szívesebben. Nem szeretik a feltűnést, de szeretnének kis izgalmat vinni a hétköznapokba. Persze ezek az árnyalatok nem csak Valentin napra tökéletesek: a finom rózsaszínek nem ellenkeznek semmilyen dresscode-dal, akár vizsgázik a vendéged, akár üzleti megjelenés az elvárás, tökéletes lesz minden helyzetben! Van olyan vendéged, aki mindig nude színű körmöket visel? Mutasd meg neki a Punch and Love kollekciónk Punch Mignon színét, biztosan beleszeret ebbe az árnyalatba!

A kollekció színeit bátran kombináljuk egymással is!

A kollekció tagjait akár kombinálhatják is a körömdíszítés szerelmesei: ombre körmök, piros francia, holdacskás manikűr vagy cuki szívecskék? Biztos fogsz kedvencet találni! Ráadásul a Perferct Nails egy limitált kiadású készlettel is készült, így egyszerre beszerezheted az összes színt! 

Változtasd vendégeidet vörös körmű végzet asszonyává vagy hangsúlyozd finom stílusukat a pasztelles rózsaszínnel, a puncs árnyalatokkal, ez csak rajtatok múlik! A Punch and Love kollekció mindenképp a segítségetekre lesz, hogy minden hétköznap szerelmes Valentin nap lehessen!  És persze soha ne felejtsétek: ezek a színek nem csak Valentin napon csodásak, bátran ajánld őket az egész évben!

 

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

 

Kíváncsi vagy a többi újdonságunkra is?

Rendeld meg a képre kattinva Nail&Beauty magazinunkat is és szerezd be legújabb termékeinket!

 

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Punch and Love készlet
LacGel Plus kollekció limitált készlet

Be my valentine
LacGel Plus #+031

Punch Mignon
LacGel Plus ##+107

Pillangó Sablon
LacGel sablon

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket  ITT találod!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz