2019 Március 7.

Tavaszi zsongás: a Pastel Cream lakkzselé kollekció

Lassan-lassan, de közeledik a tavasz, a nap egyre ragyogóbban süt, a kedvünk is egyre vidámabb! Hogy erre a vidámságra mi is rásegítsünk kicsit, Pastel Cream kollekciónkat édes és csábító cukorka színekből válogattuk össze.

 #Pastel Cream kollekció

Kicsit pasztelles, kicsit neonos árnyalatok, pont, mint egy finom sütemény tetején a cukorszórás!  Ezek a nőies, édes árnyalatok minden évben a topszínek között vannak a tavaszi divatban, így idén is. Éppen emiatt bátran párosíthatod élénk és semleges színekkel.  Akár feltűnő, akár visszafogott vendégeid vannak, mindenkinek tudod ajánlani ezeket a csodás színeket! És milyen manikűrt készíts a Pastel Cream kollekcióval?


#Monokróm

Ha mind a 10 ujj egyforma színű, a vendég hangulatát, stílusát tudjuk kiemelni. Fehérrel, illetve a szín sötétebb testvér árnyalatával kombinálva alkothatunk díszített, de mégsem hivalkodó körmöket. A monokróm viselet ultra sikkes és kifinomult lesz még ilyen izgalmas színekkel is!


#Párosíthatod semleges és élénk színekkel

Ha a vendéged túl soknak találja a cukorka színeket, párosítsd össze semleges árnyalatokkal. Például egy nude és a Vanilla Smoothie együtt meglepő kombó lehet, de egy semleges szín csökkenti a cukorkaszín vibrálását, finomítja azt. Próbáld ki ezüsttel, arannyal, homokszínnel, szürkékkel, feketével, fehérrel, sötétkékkel, taupe színekkel és akár barnás árnyalatokkal is! Remekül mutat ezeken a lágy színeken egy erőteljesebb CreamGel minta, amely 9 árnyalata közül biztosan megtaláljuk a vendégünkhöz leginkább illőt. 

Bár még épphogy most lett tavasz, mi mégis egy klassz nyári ötletet ajánlunk: párosítsd a kedvenc cukorka színedet a hozzá illő neon árnyalatokkal, akár a Neon Festival kollekciónk színeivel és igazán ütős manikűrt kapsz majd!

Remekül mutat matton, akár az összes szín egy körmön is (Darabos Évi munkája)


#Használj különböző textúrákat, körömdíszítést!

Legyen az egyik köröm extra fényes, a másik köröm matt egy Velvet Matt Top Gellel. A harmadikra készíts cukorhatású díszítést vagy használj effekt porokat! Remek kiegészítője lehet a fényes és matt körmöknek a White Chrome Powder, a Perfect Pixie porok és a Chrome flakesek egyaránt. Ráadásul ezek a színek remekül kiemelik az év színét, az élő korallt is, így bátran használd Coral színű Color Magic Flakes díszítőpelyhünkkel együtt!

De használhatók a kollekció színei díszítésre is! Ezek a lágy cukorkaszínek tökéletesek cuki unikornisok, pasztelles szivárványos minták, tavaszi virágok festésére is! Azt is kihasználhatod, hogy szuperül terülnek a Waterway Clear zselénkben!

#Használd a teljes kollekciót!

Készüljön akár bolondos húsvéti köröm, akár márványminta, fess csíkokat, unikornisokat vagy tavaszi virágokat, magabiztosan kombinálhatod a színeket, nem nyúlsz majd mellé, ha a Pastel Cream kollekció tagjaival dolgozol! Bármelyik felhasználási módot választod, biztosak vagyunk benne, hogy vendégeid is vidám tavaszi hangulatba kerülnek majd ettől a kollekciótól!

 

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Color Magic Flakes - Corall
Színjátszó díszítő pehely

Bubblegum
Pastel Cream LacGel

Velvet Matt Top Gel
Bársony tapintású matt fedőzselé

3D Nail Dress Sticker
Colorful Plumes

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket  ITT találod!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz