2019 December 2.

Ünnepi nyitvatartás - Perfect Beauty Shop

Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep hangulata! Térj be Perfect Beauty Shopjainkba és legyél vendégünk egy belga forrócsokira! Ráadásul most igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 😉 10 000 Ft feletti vásárlás esetén december 04. és december 23. között vár a Perfect Advent garantált ajándékokkal! 🍀🍀Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

Perfect Advent - Perfect Beauty Shop nyitvatartás

Ugye Te is szeretsz különleges kedvezményekkel és meglepetésekkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így decemberi meglepetésünkhöz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop Szent István körúti, vagy Dohány utcai üzletébe.

A bedolgozós hétvégéken és egészen december 23-ig várunk Téged Perfect Beauty Shopjainkban!

A két ünnep között egészen szilveszterig nyitva vagyunk, így még az utolsó díszítőt is be tudod szerezni üzleteinkben! Az újév másnapján már ismét állunk rendelkezésedre!

 #Térj be hozzánk

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep varázsa és legyen velünk Perfect napod!

Perfect Advent

Perfect Beauty Shop
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
- 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

Ha ez mind nem lenne elég, ráadásul termékeinket kipróbálhatod üzleteinkben! 

 

Perfect Beauty Shop